Så gick Antlers första vinter

17 maj, 2017Åre, Företagande

Och helt plötsligt var det maj. Ja rent av snart juni. Vad händer med tiden? Under alla år jag jobbat i Åre har det känts likadant. I augusti känns det som att det aldrig varit annat än sommar, sen blir det november och snart är det ju dags igen.

Rätt var det är har både säsongspremiär, jul och nyår flugit förbi. Men det är ju ändå bara försäsong! Jag hinner få lite mer kött på låren innan åkningen börjar på allvar, och än är det långt till sportloven.

Sen BOOM! Vad hände? April, vårskidåkning, påsk, säsongsavslut och ett par lite lätt leriga pjäxor står förvånat kvar i hallen och undrar om det blir garderoben snart eller?

Lite så.

För Antler har det varit en omvälvande första riktiga vinter in business. Vi har fått många nya kompisar och samarbetspartners, varit i Hemavan i Norr och Stockholm i söder, filmat, intervjuat, skrivit och fotat, skapat och implementerat kommunikationsstrategier och lärt oss MASSOR om att vara entreprenör.

Mycket fokus har legat på att ta hand om internationella pressbesök för Åre Destinations räkning. Fantastiskt roligt och intensivt, och glädjande nog effektivt. Vi har redan sett en hel del resultat, tex denna trevliga artikel i The Guardian av Kevin Rushby, och ännu fler artiklar kommer att publiceras till nästa vintersäsong.

Här om veckan var vi i Stockholm på flera utomordentligt intressanta möten. Framtiden ser ut att utveckla sig på ett mycket spännande sätt.

På tal om samarbetspartners! Ni har ju nyligen träffat Anton Enerlöv. Alldeles strax får ni träffa ytterligare ett gäng.

//Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *