Pressbesök och fantastiska möten

17 mars, 2017Åre, blogg100, Nätverk

Genom åren har jag haft förmånen att träffa ett stort antal journalister från världen över via PR-roadshows, evenemang och pressbesök. Det började under min tid på PR-avdelningen på SkiStar och fortsätter nu genom bland annat Antlers kund Åre Destination.

Att anordna en visningsresa är ofta tidskrävande och kan vara utmanande på många sätt men ger oftast fantastiskt bra resultat. Vi på Antler tror ju starkt på just kommunikation genom upplevelser!

En annan mycket trevlig aspekt är just mötena som sker. Samtalen som uppstår. Dessa möten har gett mig både nyttiga affärskontakter och vänner för livet.

 

Helena & Peter

Kärt återseende! Helena och Peter under en härlig skiddag i tisdags.

För Åre Destinations räkning har jag just avrundat ett pressbesök från Storbritannien. Gruppen har åkt skidor, en av dem för första gången någonsin, ätit gott, testat aktiviteter som Ice Carving och Norrskensspaning samt haft lite egen tid för jobb och reflektion. Balanserat fullt ös skulle man kunna sammanfatta det med! Och trots att vädret var lite si och så var samtliga medverkande väldigt nöjda. Tack alla inblandade för gott värdskap och fina samarbeten!

Detta besök innebar också ett för mig personligen mycket kärt återseende. En av journalisterna, Peter Hardy från welove2ski.com, var här under min första PR-vinter i Åre 2010/2011. Även om det gått en herrans massa år sedan sist vi sågs så kändes det som igår. Wow, vilka historier den mannen har alltså! Dessa är såklart upp till honom att berätta, jag kan bara vara tacksam över att få ta del av dem.

Jag ser också fram emot historierna de alla kommer att skriva om Åre framöver i publikationer som Metro, Women’s Health och såklart welove2ski.

Until next time guys!

//Helena

Ice

Ice Carving på Åre Torg med ExploreÅre.

Eva och Ellie på Buustamon.

Eva (Women’s Health) och Ellie (Metro) njuter av god mat på Buustamon.

Hundspann

Leslie Woit var här tidigare i vinter för ett kommande reportage i The Telegraph. Här åker hon hundspann med Wildspirit Bushcraft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *