content is queen

Innehåll som engagerar

Det finns en berättelse i allt vi upplever. Det är när man fångar den berättelsen, förvaltar den och paketerar den på rätt sätt som budskapet blir i sanning trovärdigt. Då känner vi något. Då lär vi oss något. Då når vi fram.

Antler skapar innehåll som grundar sig i upplevelser utomhus. Vi ger publiken det de vill ha – relevanta historier, information och inspiration. Innehåll som engagerar, ger mätbara effekter och gör skillnad.relations & reach

Kreativ PR och spridning

Antler anser att Public Relations är Personal Relations. Vi vårdar våra nätverk och är noga med att alltid vara relevanta. Traditionell PR integreras på ett självklart sätt med sociala medier, content marketing och influencer marketing. En annan naturlig del i spridningen är annonser och boostade inlägg i sociala medier.

Vi är även riktiga hejare på att anordna visningsresor och pressbesök. Alltid med upplevelsen och storyn i fokus!

Om Antler

#theantlerway

Vi på Antler vill leva som vi lär. Ha passionen, naturen, kreativiteten och glädjen med oss i vardagen – både på jobbet och på fritiden.

Med äkta kärlek för det man gör blir resultaten som allra bäst. Vi kombinerar vår passion för kommunikation, outdoor, äventyr och storytelling med gedigna kunskaper och erfarenheter grundat i journalistisk utbildning och arbete, flera år på marknadsavdelningar för stora och små företag, många resor, säsongande, guidning och ständig kompetensutveckling inom digital marknadsföring.

Antler AB startades och drivs av mig, Helena Engelbrecht i nära samarbete med andra specialister inom turismbranschen, upplevelseföretag, guider, filmare, fotografer och digitala experter. Besök gärna min LinkedIn-profil för mer om mig och min bakgrund.

Följ oss även gärna på bloggen där vi löpande levererar spaningar, reseskildringar, inspiration och presenterar vårt nätverk.

Under hashtag #theantlerway samlar vi allt möjligt från vardagen och hur vi jobbar. Så se till att kolla in den med!