It’s on!

5 januari, 2017Företagande, Om Antler

Hej världen,

Här kommer Antler. Ett helt nytt företag, med en helt ny webb, helt ny blogg och helt ny take på saker och ting. Antler är kommunikation och passion, lantis och storstad, nörd och rock n’ roll. Vi kan PR, Sociala medier, content och allt det där, med en extra nypa outdoor, actionsport, turism och upplevelser. Vi vågar prova nytt, satsa hårt och ta kalkylerade risker. Vågar skala av, säga nej och hålla igen – helt beroende på situation.

Våra kunder är destinationer, företag och organisationer inom just outdoor, actionsport, turism och upplevelser. Eller inte alls, men som gärna tar del av den världen ändå. Sköna samarbeten är nämligen en av våra favoritgrejer!

Bakom Antler ligger jag – Helena Engelbrecht – 32 årig Årebo med en fot i Stockholm och ett hjärta delat mellan huvudstaden, Åre och Lappland. Utbildad journalist med erfarenhet av båda sidorna av det som publiceras i media. Jag har intervjuat och intervjuats, hängt ut och hängts ut, vinklat hit och vinklat dit och skrivit om företags nyheter och varumärken både som journalist och kommunikatör.

Med mig på den här resan har jag en massa idéer, öppet sinne och ett stort gäng andra duktiga personer och företag i mitt nätverk.

Stort tack till Hjärtat i Åre som har gjort den snygga hemsidan och loggan – proffsigt, kunnigt och lyhört! Alla bilderna på hemsidan (utom här i bloggen) är tagna av superstjärnan Anton Enerlöv Photography – tusen tack, du är grym!

Nu kör vi!

//Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *