Ge journalisten vad hen vill ha

14 november, 2017Åre, destinationsmarknadsföring, Kommunikation

”Vad har ni för nyheter?” Är det något i princip alla journalister, bloggare, resesajter och liknande alltid frågar efter så är det just nyheter. Gärna en bra översikt, korta förklaringar, länkar och fina bilder därtill. Ett mastodontjobb när det kommer till att sammanfatta en hel destination som till exempel Åre, men oh så värdefullt att ha!

Denna sammanfattning återkommer vi till under hela vintersäsongen, översätter till engelska, bifogar i mailkonversationer, printar ut till mediabesök och spinner vidare på när vi skapar content för Åre Sweden.

Nej, det blir inte initialt lika stor spridning som när vi publicerar ett vanligt mer välvinklat pressmeddelande. Och ja, det blir lite mer att skjuta med hagel i stället för kula. Men ibland är det just precis vad journalisten vill ha. Och det journalisten vill ha ska journalisten få!

Idag publicerade jag så Åre Destinations stora nyhetsuppsamling inför vintersäsongen – Årets Nyheter från Åre 2017-2018. Här ryms stora och små nyheter från hela Åre, alltifrån nya flyglinjer till Sveriges högst belägna bryggeri, nya aktiviteter och ombyggda boenden. Uppskattat av både medlemmar i Åre Destination och Åreintresserade medier.

Årets nyheter Åre 2017-2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *