Fika med Antler

28 februari, 2017Nätverk

Idag är det fettisdagen och i senaste numret av Företagaren (1/2017) lyfter man fram fikapausen som en av företagarens klokaste investeringar. Man hänvisar till en svensk forskargrupps studier där man kopplar samman högre arbetskapacitet och bättre hälsa med pauser under arbetsdagen och just fika. Den subventionerade friskvårdstimmen anses av samma anledning vara ett smart drag, dock med problematiken att den inte utnyttjas av alla anställda.

Antar att det är lättare att få till en fika sådär mitt på dagen än ett träningspass? Och för all del, fika mer! Jag ser både sociala och nätverkande fördelar samtidigt som man får den där välbehövliga pausen från skärmen och arbetet.

Helt ärligt hade jag tänkt att skriva om hur jag brukar försöka lägga in naturliga pauser i arbetsdagen där jag kommer ut utomhus – åker längd, går ut med hunden, tar telefonmötet på en promenad och face-to-face-mötet i skidliften. Men hey, äta semlor är också bra! Och just nu är jag sjukt sugen på en sådan.

Så är du sugen på lite nätverkande i Åre – tveka inte att höra av dig till mig på 0735322529 eller helena@theantlerway.com oavsett om du föredrar fika eller skidåkning (annars en sjukt bra kombination…). Antler lovar att bjuda på semla från valfritt Årefik hela veckan ut!

Just denna godbit är från Grädda.

//Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *