Äventyr

22 september, 2017Äventyr, Företagande, Nätverk

Bilder som påminner om allt häftigt som händer. Jag älskar det! Facebooks återblickar, #tbt och att äntligen hinna gå igenom kameran efter en händelserik period.

kvinnliga äventyrare
Jag och äventyrshunden Heidi fångade av Louise Forslycke Garbergs, isbergsphotography.com.

Mycket har hänt sedan vår senaste bloggpost. Augusti blev en av de mest hektiska och absolut coolaste månaderna någonsin, både professionellt och privat. Samtidigt som alla spännande projekt med Antler så har vi upplevt den mest stressiga, häftiga, kärleksfulla och underbara dagen någonsin – vi har gift oss! Därefter tog vi en välbehövlig total nedkoppling från både jobb och pushnotiser med ripjakt på fjället.

Nu är vi dock tillbaka igen och mer laddade än någonsin inför en höstens äventyr. Ett par riktigt intressanta projekt är på gång att sjösättas och kreativiteten flödar!

Under sensommaren har jag även haft den stora äran att vara delaktig i ett jättespännande projekt där jag får visa upp min stora passion fiske, prata om att vara i naturen och att vara kvinnlig entreprenör i outdoorbranschen. Detta blev jag påmind om igår kväll när briljanta fotografen och filmaren Louise Forslycke Garbergs, Isbergs Photography,  skickade över två härliga bilder från ett inspelningstillfälle.

Mer om detta kommer snart! Längtar!

kvinnliga äventyrare
At my happy place! Foto: Louse Forslycke Garbergs, isbergsphotography.com.
wedding
26/8 2017 Åre. Magi! Foto: Johan Marklund bildochord.se. Förutom att vara en av Sveriges absolut bästa fotografer är han även en av mina allra bästa vänner och han fångade oss, alla känslor och vår dag precis så magiskt som det var!

//Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *