Att leva som man lär

9 januari, 2017Företagande, Om Antler

En stor anledning till att jag valde att starta eget är att jag vill leva mer som jag lär.

Jag tror att riktigt bra och kreativ kommunikation föds ur kreativa miljöer. Vad som är en kreativ miljö varierar ju såklart från person till person, för min del kan det också variera från dag till dag. Men en sak är säker och det är att vi måste komma ut från kontoren mer! Då blir vi gladare och presterar bättre.

På Antler har vi en fot i Åre, den andra i Stockholm och känselspröten lite överallt i världen och cyberspace. Vi trivs på vårt fjäll och i vår stad, men reser ofta och gärna runt i världen för nya upplevelser och inspiration – något ni kommer få läsa mer om framöver här i bloggen.

Vi ser oss också gärna om digitalt, håller koll på nyheter, kanske testar fräsiga appar och läser vad andra tycker och tänker. Våra kunder gillar oss just därför och passar kanske på att själva leva och kommunicera lite mer efter vår filosofi – en filosofi som vi kallar The Antler Way.

The Antler Way är helt enkelt vårt sätt att vara och vårt sätt att jobba. Modig, rolig, påhittig, kunnig och effektiv kommunikation grundad i livsglädje, arbetsglädje och passion.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook. Där kommer vi posta allt möjligt från vår vardag –funderingar, tips, åsikter, reflektioner, reseberättelser och inspiration.

@theantlerway #theantlerway

//Helena

Utsikt från tältet vid Ottsjön.

Inviger nya tältet en septemberdag på stranden vid Ottsjön. Smider företagsplaner.

Skitouring Getryggen, Storulvån.

Vårvinter i fjällen… att kunna kombinera kontorsjobbet med detta är sjukt gött .

Flugfiske i Vålån

Flugfiske, ett enligt mig perfekt sätt att tanka energi och få ny inspiration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *